Corona update 28 november 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van Demissionair Premier Mark Rutte en Minister Hugo de Jonge van afgelopen vrijdag. De coronamaatregelen zijn weer strenger geworden en dit heeft behoorlijke gevolgen voor onze vereniging. De volgende aanvullende maatregelen worden van toepassing.
 
Amateursport (wedstrijden en trainingen), waar onze vereniging onder valt,  is tussen 17.00 en 05.00 uur niet meer toegestaan.  Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.
 
Onze speel/trainingsavonden op de dinsdagen en donderdagen komen hiermee voor alle leden, in ieder geval tot en met 19 december, te vervallen. De competitiewedstrijden van de 35+ competitie welke in deze periode waren gepland (30-11 en 14-12), zullen worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.
 
Vanwege het vervallen van de jeugdtrainingen is het momenteel nog niet duidelijk of de competitiewedstrijden van onze jeugdteams door zullen gaan of ook zullen worden verplaatst. Hierover zal de bond begin volgende week een uitspraak doen, waarna wij dit verder naar onze jeugdteams zullen communiceren. 
 
Ondanks de nieuwe maatregelen blijft het wel mogelijk om op de zaterdagen te badmintonnen, op zaterdag huren wij zaaldeel 2 van 9.00 tot 12.00u. Op zaterdag 18 december kan hier door alle leden in ieder geval gebruik van worden gemaakt. Of hier op zaterdag 4 en 11 december ook gebruik van kan worden gemaakt, valt of staat bij het wel of niet doorgaan van de jeugdcompetitie, aangezien hiervoor momenteel thuiswedstrijden zijn gepland op deze zaterdagen. Wanneer hier begin volgende week duidelijkheid over is, zullen wij dit nader communiceren.