Nieuwjaarsborrel 2023

Beste leden/badmintonvrienden,

In januari 2020 hebben we een heel leuke en goed bezochte nieuwjaarsborrel gehad. Om, niet nader te noemen, bij iedereen bekende redenen heeft er de afgelopen 2 jaar geen nieuwjaarsborrel plaatsgevonden. Toch willen we van deze borrel een nieuwe clubtraditie maken. Bij dezen willen wij jullie dan ook van harte uitnodigen om onder het genot van een drankje en een borrelhapje een toost uit te brengen op het nieuwe jaar. Ook willen we van deze gelegenheid gebruik maken om een aantal mensen extra in het zonnetje te zetten.

 

Zo hebben we een aantal jubilarissen en willen we het afscheid van enkele trouwe leden niet onopgemerkt voorbij laten gaan Voor deze nieuwjaarsborrel hopen wij u te mogen begroeten op:

 

Datum : dinsdag 10 januari 2023

Tijd : vanaf ca. 21.30u

Locatie : Hotel Café Rumpenerhof, aan rotonde tegenover sporthal Rumpen

 

Het idee is om 10 januari de badmintonavond iets in te korten en om uiterlijk 21.00 u te stoppen met spelen. Hierna heeft iedereen de tijd om zich even te douchen / op te frissen om rond 21.30u te verzamelen bij Rumpenerhof. Indien je 10 januari niet komt spelen, maar je toch bij deze bijzondere borrel aanwezig wil zijn, zouden wij het leuk vinden als je om ca. 21.30u aanwezig bent. Opgeven voor deze nieuwjaarsborrel is niet persé nodig, maar het zou wel fijn zijn, zodat we ongeveer weten hoeveel personen er komen. Dit kan door te antwoorden op de mail met deze uitnodiging of door dit mondeling door te geven aan een bestuurslid.

 

Alvast fijne feestdagen gewenst namens het bestuur van BC Brunssum