Persoonlijk dankwoord van Karel en Ineke

Zaterdag 23 september, 50 jarig bestaansfeest bij Bc Brunssum.

Wij gingen rond acht uur naar de feestzaal “Concordia” waar het feest zou plaats vinden.

In de mooi, door het feest comité versierde zaal,  klonk al muziek en stroomde de genodigden langzaam  binnen en het feest kon beginnen.

Marc nam het woord,  verwelkomde iedereen en ging over met het huldigen van de jubilarissen. Daarna kregen de vrijwilligers ook een attentie.

Hierna zou, zoals afgesproken, de voorzitters hamer worden overgedragen aan Maurice, de nieuwe voorzitter. Tenminste dat dachten wij!

Marc riep ons naar voren en tot onze grote verbazing kwam de Burgemeester van Brunssum Luc Winants binnen samen met locoburgemeester Haico Offermans .

Wat toen gebeurde was voor ons helemaal verbazend, nog steeds niet wetende wat hier gaande was. De Burgemeester  riep namelijk onze hele familie naar binnen. Wat gaat hier gebeuren dachten wij.

Hierna werden wij op een geweldige manier op een voetstuk geplaatst en als klap op de vuurpijl ook nog Koninklijk onderscheiden.

Dit eerbetoon, de overige reacties van het bestuur, de leden, oud leden en familie voelde als een warme deken, die nu na drie dagen nog steeds waarneembaar is!

Graag willen wij IEDEREEN die hieraan meewerkte onze bijzonder hartelijke dank uitspreken.

 

Het was grandioos!!!!!!